BLADMUZIEK

Deze site maakt gebruik van een veilige SSL verbinding. Dat kunt u zien aan het slotje in de adresbalk.

Uw gegevens zullen nooit met anderen worden gedeeld.

Betalingen kunnen via PayPal, iDeal of met een directe bankoverschrijving. Zodra de betaling rond is zal de bestelling opgestuurd worden. Gratis downloads zijn, na het doorlopen van het eerste deel van het winkelmandje, meteen beschikbaar. Betaalde downloads zijn ook snel beschikbaar, zodra de betaling bijgeschreven is.

Voor downloads de gratis verzendkosten aanvinken.

  • In deze etudes worden geen knopnummers gebruikt, maar vingerzettingen. Dit om te voorkomen dat het een ondoorzichtige boel wordt. Ze zijn gericht op het verbeteren van de techniek, zowel op instrumentbeheersing als op voordracht.
  • “Mar y Nel” is een tweestemmig stuk uit de bundel "Lemon Tree Garden" met een beguine begeleiding in de linkerhand.
  • ”Maartse Buien in Ureterp” heb ik voor een workshopgroep in, drie keer raden..., Ureterp geschreven. Een dergelijke groep is het natuurlijk heel geschikt om meerstemmige stukken te spelen. Dit is een rustige wals waarbij vooral gelet werd op een zeer lichte basbegeleiding.
  • Wanneer speel je nu een 11/8e maat? Bijna nooit toch? Dit is een stuk dat best goed te doen is. Maar waar je wel een beetje aan moet wennen, denk ik. Voor de C/F TREKHARMONICA. Luister naar de opname hieronder in de beschrijving.
  • Klik HIER voor een video van het stuk (Groningen, 15 april 2021):  
  • Bramslente

    4,75
    'Brams Lente' is een rustige 6/8 maat voor 2 Trekharmonicas in C/F. Een beetje als een slaapliedje te spelen (dus geen razende Ierse Jig).

Titel

Ga naar de bovenkant